Registracija

Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku. Prijavite se sa Vašim Yahoo, Google, Facebook ili Twitter nalogom, i možete odmah igrati igre.

Naravno, možete i registrovati poseban nalog samo za slagalicu. Ako ste već ranije registrovali ovakav nalog, ulogujte se.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.

polovni automobili

Beta test

Beta test je počeo 26. jula 2009. Prijavljeni korisnici mogu igrati igre unazad do tog datuma. Ako sve bude ispravno funkcionisalo, svi korisnici koji su igrali za vreme beta testiranja će zadržati osvojene poene.

Želimo svima puno zabave i srećno igranje.

Postavio Supervizor, 26.07.2009.

Komentari

nije mi jasno zasto dajete manje poena za igre starije od tri dana, to sigurno nije stimulativno za nove igrace,a i stvarno mi nije jasan razlog takvog bodovanja/ - Vejka vestica 2010-02-12

@Vejka: o ovome je vec detaljno pisano na sajtu. To je potrebno da bi se mogli zastiti od igraca koji koriste dva ili vise naloga da bi prevarili sistem. Zastita se sastoji od permutacije pitanja u toku meseca. Kada ne bi bilo umanjenja poena, prevaranti bi mogli da sacekaju kraj meseca i tada odigraju sve igre i dobiju maksimalni broj poena, pre nego sto i primetimo sta rade. Na ovaj nacin mogu maksimalno da varaju 3 dana. - Supervizor 2010-02-13

Dodaj komentar

Samo registrovani korisnici sa 5000 ili više poena mogu da ostavljaju komentare.

 

Stranica kreirana za 0.0038 sec.

Copyright © 2018

test inteligencije